|
|
Косметология Купля/продажа косметологических средств и приборов. Косметологические услуги |
|
Опции темы |
25.10.2024, 07:32 | #1 |
Форумчанин
|
Яку маску для волосся купити?
З настанням осені моє волосся стало значно гіршим – воно стало сухим і втратило блиск. Вирішив спробувати відновити його за допомогою масок для волосся. Можете порекомендувати ефективні маски та підказати, в якому інтернет-магазині їх можна придбати?
|
25.10.2024, 07:35 | #2 |
Форумчанин
USD: 1.090
|
Я теж використовую різні маски для волосся, оскільки моя зачіска не коротка. Якщо хочеш, можу розповісти, де завжди замовляю різні засоби для догляду за волоссям по хорошим цінам.
|
25.10.2024, 07:38 | #3 |
Форумчанин
|
Дуже рідко зустрічаю чоловіків, які користуються масками для волосся так само, як і я. А яку маску для волосся використовуєш ти? І можеш залишити посилання на магазин, щоб я міг подивитися асортимент і ціни?
|
25.10.2024, 07:41 | #4 |
Форумчанин
USD: 1.090
|
Моя улюблена маска для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua...dlya-volossya/ це Superior Hydrating від Profis, і я завжди замовляю її в інтернет-магазині Beaty Prof. Вона чудово глибоко живить волосся, роблячи його м'яким і шовковистим.
Ця маска ідеально підійде тобі, оскільки вона покращує стан сухого та пошкодженого волосся, додає блиск і здоровий вигляд. Об’єм у неї великий – 1000 мл, тому вистачить надовго. До того ж, це професійний продукт, який часто використовують у салонах. |