|
26.10.2024, 23:53 | #1 |
Форумчанин
USD: 1.140
|
Воблер на щуку
Хочу взяти воблер на щуку, але не хочеться витрачати всі гроші на одну приманку. Можливо, хтось підкаже, які не дуже дорогі воблери працюють добре? Бо дивлюся на Rapala і в мене шок — ціна така, що можна і спінінг купити. Чи є варіанти, які реально ловлять, але не коштують цілий статок?
|
27.10.2024, 00:50 | #2 |
Форумчанин
USD: 1.140
|
Є варіанти, що працюють нормально і не вдаряють по кишені. Я нещодавно натрапив на блог FishCLUB, де було чудово описано про не дорогі воблера на щуку http://fishclub.uz.ua/krashhi-deshev...a-lovu-shhuki/ . Наприклад, воблери від Kosadaka — це те, що треба, якщо шукаєш щось недороге, але ефективне. Модель Kosadaka Mirage реально добре себе показала, особливо на водоймах із середньою глибиною. Також можу порадити Salmo Minnow — він має непогану гру і добре провокує щуку на атаку. Ще варто звернути увагу на воблери від китайського бренду Bearking — вони не коштують багато, але грають так, що щука просто не може втриматися. Загалом, є багато дешевших аналогів від топових брендів, і вони працюють не гірше, особливо якщо розуміти, як правильно їх вести.
|