![]() |
|
![]() |
#1 |
Форумчанин
USD: 1.080
|
![]()
Вітання! Шукаю хороше оголошення про продаж авто в Києві, але стільки пропозицій, що не знаю, на що звернути увагу. Які сайти або платформи для продажу авто в Києві ви б порекомендували? Мені важливо, щоб були нормальні умови і, щоб продавці надавали всю інформацію про стан авто. Хтось може поділитися своїм досвідом?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Форумчанин
USD: 1.080
|
![]()
Я купував авто в Києві через сайт, який спеціалізується саме на продажу автомобілів. Вибір був великий, і можна було дуже детально порівняти різні пропозиції. Порада — завжди вимагайте від продавця всю історію машини, особливо якщо вона була в аварії чи мала серйозні ремонти. Також важливо звертати увагу на дату реєстрації оголошення — якщо воно висить довго, є шанс, що продавець не до кінця хоче продати машину.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Форумчанин
|
![]()
Можу сказати, що є дуже різні варіанти. Одні оголошення виглядають дуже привабливо, але при зустрічі виявляється, що авто вже не в такому стані. Тому завжди перевіряй фото машини і проси деталі по телефону перед зустріччю. Крім того, є кілька платформ, де машини в Києві реєструються регулярно, тому з ними простіше працювати. Я рекомендую вам звертати увагу на відгуки і рейтинги продавців на цих сайтах.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Форумчанин
USD: 1.070
|
![]() Цитата:
Я взагалі не хотів витрачати час на перевірку кожної машини, тому звернув увагу на ресурс, де є можливість одразу перевірити історію авто по VIN-коду. Це дало мені додаткову впевненість у виборі, бо я одразу міг дізнатися всю правду про машину. Всі оголошення актуальні і добре відфільтровані. Впевнений, це те, що тобі потрібно. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Форумчанин
USD: 1.070
|
![]()
Просторный и комфортный кроссовер Mitsubishi Outlander отлично подходит для дальних поездок и семейного использования. Надежный полный привод, хорошая проходимость и вместительный салон – его главные преимущества. Если ищете выгодные предложения, загляните на https://jiji.co.ke/cars/mitsubishi-outlander ак вариант.
|
![]() |
![]() |