Харьков Балка Форум

Вернуться   Харьков Балка Форум > Товары и Услуги, а также Акции, Скидки, Дисконты, Спецпредложения, Распродажи > Авто > Авто

Важная информация

Авто Покупка/продажа автомобилей

Ответ

Опции темы
Старый 12.03.2025, 20:01   #1
Jann
Форумчанин

USD: 1.080
По умолчанию Хороше оголошення про продаж авто в Києві!

Вітання! Шукаю хороше оголошення про продаж авто в Києві, але стільки пропозицій, що не знаю, на що звернути увагу. Які сайти або платформи для продажу авто в Києві ви б порекомендували? Мені важливо, щоб були нормальні умови і, щоб продавці надавали всю інформацію про стан авто. Хтось може поділитися своїм досвідом?
Jann вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.03.2025, 20:01   #2
Darim
Форумчанин

USD: 1.080

Я купував авто в Києві через сайт, який спеціалізується саме на продажу автомобілів. Вибір був великий, і можна було дуже детально порівняти різні пропозиції. Порада — завжди вимагайте від продавця всю історію машини, особливо якщо вона була в аварії чи мала серйозні ремонти. Також важливо звертати увагу на дату реєстрації оголошення — якщо воно висить довго, є шанс, що продавець не до кінця хоче продати машину.
Darim вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.03.2025, 20:01   #3
Rebbeka
Форумчанин

USD: 1.060
Отправить сообщение для Rebbeka с помощью ICQ Отправить сообщение для Rebbeka с помощью AIM Отправить сообщение для Rebbeka с помощью Yahoo Отправить сообщение для Rebbeka с помощью Skype™

Можу сказати, що є дуже різні варіанти. Одні оголошення виглядають дуже привабливо, але при зустрічі виявляється, що авто вже не в такому стані. Тому завжди перевіряй фото машини і проси деталі по телефону перед зустріччю. Крім того, є кілька платформ, де машини в Києві реєструються регулярно, тому з ними простіше працювати. Я рекомендую вам звертати увагу на відгуки і рейтинги продавців на цих сайтах.
Rebbeka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.03.2025, 20:04   #4
Себастян
Форумчанин

USD: 1.070

Цитата:
Сообщение от Rebbeka Посмотреть сообщение
Можу сказати, що є дуже різні варіанти. Одні оголошення виглядають дуже привабливо, але при зустрічі виявляється, що авто вже не в такому стані. Тому завжди перевіряй фото машини і проси деталі по телефону перед зустріччю. Крім того, є кілька платформ, де машини в Києві реєструються регулярно, тому з ними простіше працювати. Я рекомендую вам звертати увагу на відгуки і рейтинги продавців на цих сайтах.
Привіт, коли я шукав авто в Києві, то через https://vins.wiki знайшов дуже зручну платформу. На цьому сайті є багато варіантів, і що важливо, кожен продавець надає реальну інформацію про стан авто.
Я взагалі не хотів витрачати час на перевірку кожної машини, тому звернув увагу на ресурс, де є можливість одразу перевірити історію авто по VIN-коду. Це дало мені додаткову впевненість у виборі, бо я одразу міг дізнатися всю правду про машину. Всі оголошення актуальні і добре відфільтровані. Впевнений, це те, що тобі потрібно.
Себастян вне форума   Ответить с цитированием
Старый Вчера, 08:27   #5
DiamovaAnna
Форумчанин

USD: 1.070

Просторный и комфортный кроссовер Mitsubishi Outlander отлично подходит для дальних поездок и семейного использования. Надежный полный привод, хорошая проходимость и вместительный салон – его главные преимущества. Если ищете выгодные предложения, загляните на https://jiji.co.ke/cars/mitsubishi-outlander ак вариант.
DiamovaAnna вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы