|
|
Разное Покупка/продажа всего, что не вошло в предыдущие разделы |
|
Опции темы |
24.10.2024, 13:35 | #1 |
Форумчанин
USD: 1.140
|
Обираємо портсигар
Привіт всім! Думаю, може взяти собі портсигар, але не можу визначитися, який краще. Металевий, шкіряний чи з якимось прикольним дизайном? Що практичніше і довговічніше? Хтось користується такими штуками і може порадити, що варто обрати, щоб було і стильно, і зручно?
|
24.10.2024, 14:24 | #2 |
Форумчанин
USD: 1.140
|
Бачу, що в тебе добрий смак — портсигар реально додасть тобі стилю і позбавить від проблем з пом'ятими пачками. Якщо ти хочеш щось надійне і довговічне, то раджу обирати металевий портсигар. Вони реально круті — не подряпаються і витримують всі пригоди. Плюс, виглядають дуже класно, особливо якщо знайти з якимось гравіюванням або дизайном. Шкіряний теж гарний варіант, але вони більш підходять для тих, хто хоче легкий і менш "холодний" аксесуар. Я сам купив портсигар https://tabaker.com.ua/uk/portsigar-kuputu/c-437.html на Tabaker — там є на будь-який смак. Мені сподобався варіант з класичним дизайном, і я ще не пошкодував: цигарки завжди цілі, нічого не гнеться, та й вигляд солідний. Тож рекомендую заглянути і підібрати свій!
|