|
30.09.2024, 16:45 | #1 |
Форумчанин
USD: 1.090
|
Препарати для розчинення каменів в нирках що вибрати
Друзі, підкажіть, хто що використовував для розчинення каменів в нирках? Почалися проблеми, лікар сказав спробувати препарати, які можуть їх розчинити, але вибір такий великий, що просто гублюсь. Хочеться знайти щось ефективне, але при цьому, щоб не нашкодити іншим органам. Діліться своїм досвідом, будь ласка. Цікаво дізнатись, хто які засоби використовував і які результати.
|
30.09.2024, 16:46 | #2 |
Форумчанин
|
Я теж через це проходив, і можу сказати, що не все так просто. Залежить від розміру та складу каменів, але мій лікар радив починати з натуральних препаратів на основі трав. Мені, наприклад, підійшов «Уролесан», хоча результат довелося чекати кілька тижнів. Головне – не чекати миттєвого ефекту, а дотримуватись схеми лікування.
|
30.09.2024, 16:46 | #3 |
Форумчанин
USD: 1.090
|
Так, я чув про «Уролесан», але думав, що це більше профілактика. Дякую за пораду, спробую дізнатися більше. Мені лікар ще згадував «Фітолізин», він сказав, що це ефективний засіб, але він має специфічний смак і деякі побічні ефекти. А як у тебе з побічними було? Що саме тобі найбільше допомогло — саме трави чи щось інше?
30.09.2024, 16:48 | #4 | |
Форумчанин
|
Цитата:
До речі, можеш подивитися каталог препаратів для розчинення каменів в нирках https://anc.ua/catalog/medikamenty-1...y-v-pochkah-89 в онлайн аптеці АНЦ. Там великий вибір, і є доставка по всій Україні. Щось типу «Канефрон» або «Цистон» можуть підійти, але краще спочатку проконсультуватися з лікарем. Не тягни, бо якщо запустиш, може бути складніше, ніж здається. |
|