Харьков Балка Форум

Вернуться   Харьков Балка Форум > Товары и Услуги, а также Акции, Скидки, Дисконты, Спецпредложения, Распродажи > Книги

Важная информация

Книги Купля/продажа книг, газет, журналов

Ответ

Опции темы
Старый 10.01.2025, 12:46   #1
Darim
Форумчанин

USD: 1.040
По умолчанию Цікаві книги для читання!

Чи хтось читав книгу "Фактор Черчилля: Як одна людина змінила історію"? Поділіться враженнями: наскільки вона цікава і чи дає новий погляд на цю видатну особистість? Чи варто її купувати, якщо хочеться більше дізнатися про лідерські якості Черчилля? Також цікаво, де замовляли, щоб отримати якісне видання.
Darim вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2025, 12:46   #2
Jann
Форумчанин

USD: 1.030

Я читав цю книгу, і вона справила на мене сильне враження. Автор дуже детально описує, як Черчилль приймав рішення, які змінили хід історії. Особливо сподобалося, як він не здавався навіть у найскладніші моменти. Читати легко, бо текст написаний у формі захопливої історії, а не сухих фактів. Замовляв книгу онлайн, бо в місцевих книгарнях її не було. Якість чудова, обкладинка щільна, папір білий – усе, як треба.
Jann вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2025, 12:47   #3
Rebbeka
Форумчанин

USD: 1.050
Отправить сообщение для Rebbeka с помощью ICQ Отправить сообщение для Rebbeka с помощью AIM Отправить сообщение для Rebbeka с помощью Yahoo Отправить сообщение для Rebbeka с помощью Skype™

Книга про Черчилля – це просто знахідка для тих, хто цікавиться лідерством. Вона показує, як одна людина, з усіма її недоліками, може досягти великих результатів завдяки наполегливості. Мене дуже надихнули його підходи до вирішення проблем і ставлення до життя. Замовляв книгу через інтернет, доставка була швидкою, а сам текст друку якісний, зручно читати навіть на ніч.
Rebbeka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2025, 12:47   #4
Себастян
Форумчанин

USD: 1.040

Цитата:
Сообщение от Rebbeka Посмотреть сообщение
Книга про Черчилля – це просто знахідка для тих, хто цікавиться лідерством. Вона показує, як одна людина, з усіма її недоліками, може досягти великих результатів завдяки наполегливості. Мене дуже надихнули його підходи до вирішення проблем і ставлення до життя. Замовляв книгу через інтернет, доставка була швидкою, а сам текст друку якісний, зручно читати навіть на ніч.
Я завжди цікавився історичними постатями, особливо такими харизматичними, як Черчилль. Давно хотів дізнатись про нього більше, тому замовив книгу Фактор Черчилля: Як одна людина змінила історію https://12-4.com.ua/faktor-cherchillja.html брав у інтернет-магазині 12-4, бо вже кілька разів замовляв там – ніколи не було проблем із якістю. Книга вразила з перших сторінок.
Вона не просто про його досягнення, а про його характер: як він боровся з труднощами, як приймав рішення в найскладніші моменти. Дуже цікаво було читати про його лідерські якості, як він мотивував інших. Наприклад, його здатність знайти потрібні слова, навіть коли ситуація була майже безнадійною. Книга легко читається, захоплює і змушує задуматись, як лідери впливають на історію. Якщо цікавить така тема – беріть обов’язково, не пожалкуєте.
Себастян вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы