![]() |
|
|
Туризм и путешествия Поездки за границу, получение виз, загранпаспорта, турфирмы. Горящие путевки |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Форумчанин
USD: 1.020
|
![]()
Потрапив у ситуацію, коли терміново потрібне авто у Львові – своя машина в ремонті, а справи не почекають. Хотів би знайти місце, де можна швидко орендувати машину, без довгої паперової тяганини та купи умов. Хочу взяти на день-два, але щоб ціна була адекватною. Також важливо, щоб не було "підводних каменів", бо читав відгуки, що деякі компанії потім виставляють рахунки за якісь дрібниці. Хто знає надійний сервіс, де можна без проблем взяти авто в оренду? Буду вдячний за конкретні поради.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Форумчанин
USD: 1.020
|
![]()
У твоєму випадку найкраще глянути https://autoprokat.com.ua/ Вони працюють без зайвої бюрократії – можна швидко взяти машину навіть у той самий день. Брав у них авто минулого разу, коли терміново потрібно було на день, і буквально за 15 хвилин усе оформили. Машини чисті, заправлені, технічно справні. Головне – ніяких прихованих платежів, відразу озвучують усі умови, що рідкість у цьому бізнесі. Ще великий плюс – можна обрати варіант без завдатку, якщо немає бажання "заморожувати" гроші. Раджу спробувати, у Львові кращого варіанту за зручністю я не зустрічав.
|
![]() |
![]() |